Nordic Lake Festival - en overordnet ramme

Vi har skabt Nordic Lake Festival som en paraplyorganisation for en række tilbagevendende udendørsevents i Nordisk Park, som alle afvikles den 3. weekend i august. Nordic Lake Festival er rammen for:

Målet er at skabe en udendørsevent, der tiltrækker deltagere fra nær og fjern og med tiden også international deltagelse. Nordic Lake Festival skal med tiden være et af Viborgs varetegn inden for kultur og idræt.

Kultur og idræt - mødes til Nordic Lake Festival

OCR Viborg

Geografisk set holder vi til i Nordisk park på Vinkelvej i Viborg med Søndersø, Forstbotanisk Have og Klostermarken som nærmeste naboer. Den fantastiske lokation omdannes til eventplads for en stund.

I 2023 åbner vi fredag op med Pulsåret, hvor flere end 500 unge mennesker fra Viborg kommunes folkeskoler inviteres til et hav af fede aktiviteter. Dette er et samarbejde mellem 16 forskellige foreninger, Viborg Idrætsråd og Viborg Kommune.

Målet er at skabe en udendørsevent, der tiltrækker deltager fra nær og fjern og med tiden også international deltagelse

Om lørdagen byder vi velkommen til et hav af fede events - alle med fokus på kultur og idræt. Mountainbikere skal dyste i 12 timer på en 10 km rute, der snor sig gennem noget af Danmarks allerbedste mtb-terræn. Der er 12 timers motionsfest i løbesko for løbeklubber, virksomheder og alle mulige andre løbeentusiaster. Der vil være mænd, kvinder og børn der dyster på forhindringsbanen, hvor der skal løbes gennem ild og vand, klatres og kravles! Og så vil hundredvis af børn samles til gratis børneløb, hvor det gælder om at være med og få pulsen i vejret. Det hele understøttes af fire store gratis koncerter i stævnecentrum, hvor tonerne fra Åh Abe/Mek Pek, Moonjam, Søs Fenger og Peter & De Andre kopier med garanti vil tiltrække både deltagernes og byens opmærksomhed.