Events

12 TIMER VIBORG

12 Timer Viborg er det kendte og traditionsrige stafetløb i domkirkebyen. 12 Timer Viborg er et halvt døgn med stafetløb, sololøb, leg, børneløb, musik og festlig stemning for alle - og vi mener ALLE!

12 TIMER I JYLLAND

I 12 timer skal kæden holdes stram i et af Danmarks allerbedste mountainbike områder. Nogle tager hele turen alene, andre i hold. Eliteryttere, motionister og virksomheder stempler ind og nyder dagen i skoven.

OCR VIBORG

Obstacle Course Racing er et militært inspireret forhindringsløb. Løbet er bygget op som et almindeligt OCR-løb. Der er tale om mere end 25 forhindringer af forskellig karakter, og vi kan love, at det også bliver en våd fornøjelse.

BØRN I GEAR

Væk fra skærmen og ud i naturen! Det koster ikke en rød reje, hvis du vil løbe Børn i Gear-løbet - så længe man ikke er over 14 år. Det har byens erhvervsliv i samarbejde med Viborg Kultur og Idrætsfond sørget for - sejt!

GRATIS KONCERTER

Viborg Kommune, Viborg Kultur og Idrætsfond og Viborg Ambassadørerne rykker de gratis midtbykoncerter til søsiden fredag den 16. og lørdag den 17. august 2024. Vi kan i år nyde god musik fra Sko & Torp, Kalle Mathiesen, Østkyst Hustlers, Keen on Queen, Die Herren og Rush of Coldplay.

PULSÅRET

Visionen med PULSÅREt er at skabe flere sunde og flere foreningsaktive børn og unge i Viborg Kommune, øge omfanget af frivillighed samt understøtte lokal sammenhæng mellem skole og forening.

ØVRIGE AKTIVITETER

Vi gør alt for at skabe den fedeste event, hvor der er noget for alle. Musik, sved på panden eller måske bare en kold fadøl fra det lokale Viborg Bryghus! Også søen arbejder vi på at puste liv i.